Home
Begeleiding
Trainingen
Over mijzelf
Algemene voorwaarden
Aanmelden
Contact

Even voorstellen...

 

 

Ik ben Thessa van Verseveld (1977) moeder van twee kinderen. Vanwege mijn passie voor het werken met kinderen en ouders ben ik mijn eigen praktijk gestart. Het doel van mijn praktijk is kinderen in hun kracht zetten en plezier laten beleven. En daarbij ook ouders te betrekken aangezien een kind onlosmakelijk verbonden is met zijn ouders, met de gezinssituatie. Ik maak gebruik van technieken uit de PMKT, Yogatraditie, Mindfulness, Rots & Water, Haptonomie, Sherborne en ik werk met de Deugden.

 

Mijn kennis en ervaring heb ik opgedaan tijdens mijn studie psychologie en Psychomotorische KinderTherapie, de Academie voor Lichamelijke Opvoeding en het werken met kinderen, onder andere in de kinderopvang als pedagogisch medewerker en leidinggevende en als gezinsbegeleider met kinderen met autisme en ADHD. Ik ben daarnaast gecertificeerd yogadocent, mindfulnesstrainer methode Eline Snel en Rots en Water trainer.

 

Ik speel in op de initiatieven, reacties en gevoelsuitingen van een kind. Op deze wijze creëer ik een klimaat waarin een kind veiligheid, aanvaarding, waardering en succes ervaart. Mijn uitgangspunt is het geloof in de innerlijke groeikracht en de acceptatie van de eigenheid van een kind.

Bij de Hand | Praktijk voor Kind & Gezin